Bouwtechnische keuring Boxtel

taxatie

 

Afgelopen maand hebben we een nieuw pand gekocht op het industrieterrein van Boxtel. We waren al een langere tijd op zoek naar een nieuw bedrijfspand waarin veel nieuwe machines komen te staan voor de start van een nieuwe productie lijn. Het moest pand zijn met veel ruimte en met de mogelijkheid om het een en ander aan te kunnen verbouwen, zodat alle machines er in passen en netjes weggewerkt kunnen worden.

We vonden een pand op het industrieterrein in Boxtel. Het pand zag er kwalitatief erg goed uit en was vrij nieuw. De prijs die de eigenaar er voor vroeg was wat aan de hoge kant, waardoor we gingen twijfelen of we het wel moesten doen. We besloten om het project een kans te geven maar we wilde niet zomaar een smak geld in het pand investeren. We kwamen toen op het idee om iemand in te schakelen voor een bouwtechnische keuring voor het gebouw in Boxtel.

Via een klant van ons kwamen we in contact met een bedrijf dat is gespecialiseerd in bouwtechnische keuringen in Boxtel. We namen contact op met het bedrijf en wilde graag eerst een persoonlijk gesprek, zodat de specialist eerst het een en ander kon horen over de meningen die wij hadden met betrekking tot het pand en wat onze eisen waren voor de koop.

Met onze eisen op zak zijn we met de specialist nogmaals naar het pand gaan kijken. Hij lette op verschillende punten. Door onze situatie lette hij hoofdzakelijk op de fundering en op de mogelijkheid om uit te breiden. We kwamen er achter dat het pand goed in elkaar stak alleen dat er veel geld betaald zou moeten worden om een uitbreiding te realiseren. Doormiddel van het bouwtechnische rapport voor het gebouw in Boxtel hebben we een hoog aandeel van de vraagprijs af kunnen snoepen. Met het geld dat we over hielden hebben we het pand in zijn geheel naar onze voorkeur samengesteld. We beschikken nu over een mooi pand met de juiste middelen om heel de nieuwe productie te kunnen starten.

Wij zijn erg tevreden. Heb je ook interesse in een bouwtechnische keuring in Boxtel? Neem dan even contact op met het bedrijf dat ons zo goed heeft geholpen. De contactgegevens kun je terug vinden op zijn website.Boxtel
Bouwtechnische keuring